top of page

FOTOGRAFIE VAN A - Z

GEEN LIDGELD - GEEN VERPLICHTINGEN

Van, met en voor mensen

        Voor mensen met weinig tijd

Vision richt zich tot elke burger van Hove en omgeving, van jong tot oud. Wekt slechts 1 workshop, cursus, uitstap, …. uw interesse in gans ons jaarprogramma, geen probleem u bent welkom voor deze éne deelname. Wij zullen ons inzetten zodat u enkele leerrijke en ontspannende uren kan doorbrengen in onze fotokring en om SAMEN EEN CREATIEF MOMENT TE BELEVEN

PRIVACYBELEID

EIGEN PRIVACYBELEID EN GEDRAGSCODE VOOR FOTOGRAFEN, MODELLEN EN MINDERJARIGEN – DIT IS SOWIESO UNIEK VOOR FOTOCLUBS

Vision heeft een eigen uitgeschreven privacybeleid en gedragregels waarvoor vooral de adviseers uit scholen en ouders van jong volwassenen hun inbreng hebben gehad. Overtreding van deze regels betekent onvoorwaardelijk uitsluiting uit de fotokring. Dit beleid staat ook gepubliceerd op deze website.

FOTOBELEVING

Fotografiebeleving met tips van meer ervaren fotografen

Wij richten ons tot die mensen die interesse hebben in fotografie maar door tijdgebrek, werk, gezin, sociaal leven,….. zich niet kunnen binden aan een club.

Wat je bij ons kan vinden? Klik door naar pagina "Algemeen"

OPRICHTING

Vision fotokring Hove, van, met en voor mensen, werd opgericht op 01/01/2018 met officiële startdatum op 01/02/2018 door Karel Schrooyen, Wim Frans, Yara Bongers en Bastien Burm. Hun gezamenlijke passie om creatief bezig te zijn met fotografie en het ontbreken van een club, in Hove en wijde omgeving, die ook de ganse gemeenschap wil betrekken in deze passie maakte dat de opstart een noodzaak werd.

Vision wenst zich niet op te sluiten in een clubcocon in tegendeel, Vision wil intens samenwerken met gans de gemeenschap van Hove en omgeving, d.w.z., andere fotoclubs, gemeente, middenstand, scholen, kunstacademie, parochie, jeugdverenigingen, enz.. “Vision fotokring Hove brengt Hove en omstreken in beeld”, want een club die gesubsidieerd is door de gemeenschap is aan zichzelf en de gemeenschap verschuldigd het maximale in retour te geven.

Daarom kent Vision geen klassieke structuur met voorzitter, penningmeester, ….etc. Buiten de 4 oprichters heeft Vision 20 adviserende leden die, volgens hun specialiteit, het beleid van de fotokring bepalen. Op 01/03/2018 telde de fotokring 73 actieve, ingeschreven clubleden.

Vision fotokring Hove vormt geen enkele concurrentie voor bestaande fotoclubs uit de regio en wenst absoluut niet in te zetten op leden afsnoepen van andere clubs. Het concept is totaal verschillend, en elk concept heeft recht en reden tot bestaan.

bottom of page